catalão
Avatar

Pau Baig
@PauBaig

Divulgació informàtica gratuïta i gaming. Tot en català.

O objetivo de PauBaig é receber € 20,00 por semana.
Doar   Cartão de pagamento Débito direto

Descrição

Divulgació informàtica gratuïta i gaming. Tot en català.

Déu vos guard!

Aquest projecte té vàries potes:

La primera és la d'ensenyar "informàtica". Vaig treballar 10 anys d'això i, tot i que en renegava molt, ho trobo a faltar una mica. La idea és començar des de zero, la meva especialitat, i setmana rera setmana, només amb els meus vídeos, acabar sent capaç de reinstal·lar-te l'ordinador o fer-te la teva pròpia pàgina web.

La segona pota és la defensa del català. La llengua se'ns mor, així doncs que generaré contingut en català i procuraré que estigui poc interferit. Un català sense "buenus" i "vales" és possible. I desitjable.

La tercera pota és aconseguir un rendiment econòmic mitjançant el mecenatge, car, en català, la monetització dels vídeos serà irrisòria. Allò de que els catalans som garrepes, tot mentida ;)

I la quarta pota, que confio que impedirà que el projecte faci llufa quan falli la tercera, és el canal alternatiu de gaming en català. Perquè estic a les portes dels 40, però ja tinc clar que sóc gamer i sempre ho seré.

Contas vinculadas

PauBaig está presente nas seguintes plataformas:

Histórico

PauBaig entrou há 2 anos.

Renda por semana (em Euro)

Número de doadores por semana

Esta página contém texto traduzido automaticamente que ainda não foi revisto, pelo que a sua tradução pode estar imprecisa. Pode contribuir.